Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart)

Uw recensie toevoegen
Sage CREATISTA PLUS BLACK TRUFFEL Nespresso Zwart
425.00
Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR Black Truffel
425.00
Nespresso Sage Creatista Plus SNE800BTR2ENL1 Koffiemachine
438.80
Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart)
493.00
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro
  • Dit artikel is te koop bij BCC.
  • Bij bcc.nl kan je Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart) kopen voor €493,00
  • De laagste prijs voor Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart) was op 26 september 2021 22:12
Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart)
Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart)

493.00

Beschrijving

Met de nieuwe Nespresso Creatista Plus kun je jezelf thuis trakteren op koffie zoals je die normaal alleen in je favoriete koffiebar bestelt. De Creatista Plus heeft een stijlvol gestroomlijnd ontwerp en roestvrijstalen afwerking, een opwarmingstijd van 3 seconden, 8 textuurniveaus en 11 melktemperatuurstanden. Elk apparaat wordt geleverd met een roestvrijstalen melkkan.
Maak microschuim van professionele kwaliteit
Het automatische stoompijpje zorgt voor melk met de perfecte textuur en temperatuur voor jouw koffie. Met de opgeschuimde melk van de Creatista Plus, geef je jouw creatie de finishing touch van een ware barista. Onze koffie is al van hoge kwaliteit en dat is de melk die jij eraan toevoegt nu ook.
Word een echte thuisbarista door de nieuwe innovatieve melkopschuimmethode. Met deze nieuwe methode maak je mooi opgeklopt schuim met soja- of amandelmelk. Perfect voor een heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato.
Gemak zonder compromissen
Al het gemak van een Nespresso-capsuleapparaat in combinatie met de geavanceerde microschuimtechnologie van Sage. Hiermee is de technologie voor het eerst beschikbaar gemaakt in een capsuleapparaat.
Zet moeiteloos je favoriete koffie
Het gebruiksvriendelijke digitale display leidt je door alle verschillende koffies, zodat jij je eigen koffie kunt kiezen en personaliseren. Of je nu zin hebt in een latte macchiato of een cappuccino, het automatische stoompijpje zorgt voor melk met een perfecte textuur en temperatuur voor jouw koffie. Genieten van heerlijke koffie zoals dat nooit eerder kon: gewoon thuis. Of je jouw koffie bij voorkeur zwart drinkt of met perfect getexturiseerde melk, het intuïtieve digitale scherm leidt je door de verschillende koffierecepten en biedt de mogelijkheid om ze te personaliseren.
Hogedrukpomp en energiebesparend
De high-performance 19 bar pomp zorgt elke keer weer voor barista-koffie, waarin de delicate smaak en premium aroma‘s van de koffiecapsule maximaal tot hun recht komen en met een ongeëvenaard compact en romig crema. Het systeem warmt snel op en bereikt in 3 seconden de ideale temperatuur. Om energie te besparen schakelt de machine automatisch na 9 minuten weer uit.
Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 28 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.

 

Prijs geschiedenis voor Nespresso Sage koffieapparaat Creatista Plus (Zwart)

Statistieken

Huidige prijs €493,00 26 september 2021
Hoogste prijs €493,00 26 september 2021
Laagste prijs €493,00 26 september 2021
Statistieken bijgehouden vanaf 26 september 2021

Laatste prijswijzigingen

€493,00 26 september 2021
€493,00 26 september 2021
css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart