Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver)

Uw recensie toevoegen
Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver)
649.00
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro
  • Dit artikel is te koop bij BCC.
  • Bij bcc.nl kan je Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver) kopen voor €649,00
  • De laagste prijs voor Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver) was op 13 mei 2021 22:09
Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver)
Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver)

649.00

Beschrijving

Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo en veel meer – vanaf nu volstaat één druk op de knop om koffiespecialiteiten, melkschuim of heet water tevoorschijn te toveren. Maak gewoon een keuze uit de 10 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten en je kunt direct genieten van een heerlijke kop koffie met een vol aroma.
Best Aroma System
De Aromasafe dichting op het bonenreservoir zorgt ervoor dat de verschillende smaken en aroma's van de koffiebonen nog beter worden beschermd. Met de Bean to Cup-functie wordt alleen de nodige hoeveelheid koffiebonen gemalen. Vervolgens wordt onmiddellijk een kopje heerlijk verse koffie gezet. Bij elke zetbeurt maalt de molen tot hij leeg is. Het unieke voorbesprenkelings- en extractieproces zorgt ervoor dat de koffiesmaak perfect tot ontplooiing komt.
10 koffie variëteiten
Dankzij de productknoppen kunnen met één druk de 4 klassiekers opgeroepen worden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunnen bovendien 6 extra koffiespecialiteiten gecreëerd worden: ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte en café au lait.
Origineel bereidingsproces
Om de koffie te bereiden volgens het originele recept, is het van doorslaggevend belang dat de ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. Voor een perfecte latte macchiato moet de espresso bijvoorbeeld pas toegevoegd worden na de melk en het melkschuim, en een mooie laag tussen de twee vormen.
All-in-one-uitloop met ledverlichting
Koffie, melk, melkschuim en heet water. Dankzij de all-in-one uitloop, met twee pijpjes voor koffie, één voor melk, één voor melkschuim en één voor warm water, bereidt je jouw favoriete drank, zonder jouw kop te verplaatsen. 135 mm in de hoogte verstelbaar, zodat er ook hoge latte macchiato glazen onder kunnen.
Double Cup-modus
Met de Double Cup-modus kun je twee kopjes van jouw favoriete koffie ineens bereiden. De bereiding van twee kopjes is alleen mogelijk bij een pure koffiebereiding, zoals bij espresso, café crème en ristretto. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk bij de bereiding van heet water, warme melk alsmede van alle gemengde dranken met (melk)schuim.
Eenvoudige stoomreiniging
Naast het geïntegreerde programma voor een grondige reiniging van het melksysteem, kan men ook de functie eenvoudige stoomreiniging gebruiken voor een snelle, hygiënische reiniging tussendoor. Daarbij worden melkvoerende delen gereinigd met heet water en stoom – naar keuze na iedere koffiebereiding of via het menu.
Automatische reiniging en ontkalking
Er verschijnt automatisch een melding op het display van de Caffeo Passione OT als de machine moet worden gereinigd of ontkalkt. Je kunt het reinigings- of ontkalkingsprogramma eenvoudig oproepen via het menu.

 

Prijs geschiedenis voor Melitta espresso apparaat Passione One Touch (Zilver)

Statistieken

Huidige prijs €649,00 13 mei 2021
Hoogste prijs €649,00 10 maart 2021
Laagste prijs €649,00 10 maart 2021
Statistieken bijgehouden vanaf 10 maart 2021

Laatste prijswijzigingen

€649,00 10 maart 2021
css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart