Vet verbranden met Groene Koffiepillen

Extract uit bonen van groene koffie is een volgend wapen dat getrokken is ‘in het gevecht met overgewicht’. Sinds het niet zo lang geleden het onderwerp is geworden in een van de populaire tv-programma’s over gezondheid, kunnen miljoenen mensen niet genoeg zeggen over het zogenaamde ‘magische pilletje om af te vallen’. Het lijkt misschien vreemd dat zoveel mensen, die vechten met hun gewicht, niet hebben gehoord over dit effectieve supplement.

Over het algemeen ben ik zeer sceptisch, als het gaat om supplementen die helpen om af te vallen. Maar na het zien van het programma van Dr. Oz, heb ik nog veel artiekelen gelezen met als onderwerp het extract uit groene koffie en heb zelfs verschillende aanbiedingen van verschillende producenten vergeleken. Toen ik hoorde over het pure en echte extract, was ik eigenlijk al overtuigd, maar toch nog steeds sceptiesch. Mijn bestelling kwam binnen een paar dagen binnen, zelfs eerder dan mij werd beloofd, en begon het gelijk te gebruiken. Ik was onder de indruk: ik had niet alleen geen honger meer, maar was ook niet zo nerveus, ondanks dat ik overgevoelig ben voor cafeïne! Ik zie bij mezelf overduidelijk resultaat en heb al 2 nieuwe verpakkingen besteld. Dit wordt het fundament van mijn afvallen!

De voordelen van Groene Koffiepillen

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van de consumptie van het extract van groene koffiebonen? Er zijn er genoeg! Chlorogeenzuur, het hoofdbestanddeel van het extract uit groene koffiebonen, is een sterke en natuurlijke antioxidant, die vecht met de vrije radicale in de bloedsomloop. Als resultaat wordt het verouderingsproces vertraagd, de bloedsomloop verbeterd en de spieren versterkt.

De belangrijkste antioxidant die in het extract van groene koffiebonen zit, het chlorogeenzuur, remt de uitscheiding van het enzyme G6P, wat volgens onderzoek duidelijk de bloedsuikerspiegel stabiliseert, dus het supplement wordt sterk aanbevolen voor diabetici. Wat ook zeer gunstig is voor patiënten, is dat ze ook gewicht verliezen met behulp van groene koffie supplementen.

En dit is slechts één reden waarom het onderzoek van groene koffiebonen zo interessant is. Zoals het is gepubliceerd in de gespecialiseerde media (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal), kan het extract uit groene koffiebonen het eerste product in de geschiedenis zijn, dat helpt af te vallen en de beloftes van de producent waarmaakt.

In onderzoek dat laatst gepubliceert werd in de LA Times, namen deelnemers supplementen van groene koffiebonen in en stonden 12 weken onder toezicht. Gemiddeld viel iedereen 9 kg af. Dit vertegenwoordigt 16% van het vetgehalte van het lichaam en 10,5% van het lichaamsgewicht. Maar er is meer geweldig nieuws! Wij vonden het feit dat de deelnemers hun gewoontes niet verandereden, waaronder ook hun eetgewoontes, het leukste. Laat het me even herhalen: Gemiddeld viel elke deelnemer 9 kilo af zonder gebruik te maken van een dieet of trainingen.

Tot op de dag van vandaag zijn groene koffiebonen hoogstwaarschijnlijk één van de meest effectieve wapens in het gevecht met overgewicht.