Met een Tassimo cuphouder kun je gemakkelijk de Tassimo T-Discs sorteren op smaak en liggen ze binnen handbereik.

Wie een Tassimo koffiemachine heeft kan veel verschillende dranken bereiden, maar je moet al deze verschillende smaken ook wel ergens kunnen opbergen.

En wanneer je het apparaat gebruikt wil je niet eerst op zoek gaan naar jou favoriete T-disc, dat probleem zal verleden tijd zijn met een Tassimo Cuphouder. Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende cuphouders, maar persoonlijk vind ik de originele Tassimo Cuphouders van Bosch het beste in gebruik, de afmetingen kloppen precies waardoor de T-disc goed op zijn plek valt. Je kunt kiezen uit 4 varianten. (zie link).

Tassimo Cuphouder Kopen

Wanneer je een Tassimo Cuphouder wilt kopen, wil je de Tassimo cups op een andere manier bewaren als je nu doet. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam bij de aankoop op de volgende punten te letten:

  • Tassimo kent veel smaken, zorg dat je voldoende capaciteit hebt om een vooraad T-discs in de Tassimo Cuphouder te bewaren.
  • Wanneer je een Tassimo Cuphouder bij de Blokker, Action of Hema koopt, neem dan een T-disc mee van thuis, en probeer of deze correct past in de cuphouder. Bij alternatieve tassimo cuphouders zijn vaak de afmetingen anders, waardoor de T-discs verschuiven of eruit vallen.
  • Is het gemaakt van sterk materiaal? Wie regelmatig koffie drinkt, gebruikt ook vaak de Tassimo Cuphouder. Slap materiaal zal snel verbuigen maar ook niet roestvrijstaal zal op den duur gaan roesten.
  • De Tassimo Cuphouder hoort dichtbij de Tassimo machine geplaatst te worden. Zorg bij aankoop dat het past qua afmetingen. (er zijn tevens cuphouders met muurbevestiging).

De Tassimo is razend populair aan het worden in Nederland, niet gek dat er steeds meer producten voor de Tassimo te koop zijn. Sommige alternatieve of namaak accessoire zijn lang niet zo goed als de echte producten. Let daarom goed op de voorgaande aandachtspunten en je zult geen miskoop doen!