Tassimo Capsules Kopen

Dit artikel gaat over Tassimo Capsules kopen. De Tassimo koffiemachines worden steeds populairder in Nederland. In navolging van de Nespresso Machines is het nu de beurt aan de revolutionaire Tassimo Capsules. Het grote verschil is dat je met een Tassimo Machine ook een hoop andere dranken kunt bereiden naast de verschillende koffie varianten. De Tassimo capsules heetten officieel Tassimo T-Discs.

Tassimo Capsules Overzicht:

Welke dranken kun je allemaal bereiden met een Tassimo apparaaat? Zoals gezegd kun je enorm veel tassimo capsules kopen in allerlei smaken. Met Tassimo kun je naast Koffie ook Cappuccino & Latte, Thee, Chocolademelk en andere speciale dranken serveren. Een veel groter dranken aanbod dan je doorgaans bent gewend van koffieapparaten.

Waar Tassimo Capsules Kopen?

De opkomst van de Tassimo Machines zijn niet onopgemerkt gebleven, zo kun je tegenwoordig op talloze plekken de Tassimo capsules bestellen waaronder bijvoorbeeld bij de Albert Heyn, Bol.com en Mediamarkt.

Om ervoor te zorgen dat uw Tassimo capsules naar de beste kwaliteit blijven proeven kun je de T DISCS het beste op een koele en droge plek uit direct zonlicht of andere warmtebronnen bewaren zoals ook staat aangegeven op de verpakking.

Tassimo Ontkalken

Zoals elk product waarbij leidingwater door de leidingen stroomt, heeft ook de Tassimo op den duur last van kalkaanslag in de leidingen. Omdat de kalkaanslag aan de binnenkant van de leidingen zit kun je niet zien wanneer je de Tassimo machine moet ontkalken, daarom word aanbevolen minstens elk kwartaal de machine te ontkalken. Op deze manier blijf je verzekerd van de hoogste kwaliteit koffie. Lees op deze site meer over de Tassimo ontkalken.