Wanneer je problemen hebt met je Senseo apparaat, is het eerste wat je moet doen de Senseo resetten, helpt dit niet dan is er vaak meer aan de hand!

De Senseo resetten is soms noodzakelijk wanneer alle lampjes blijven knipperen. Maar het kan ook zijn dat je de maar halve kopjes koffie uit de machine krijgt.

De senseo kan je resetten door de stekker uit het stopcontact te verwijderen en vervolgens houd je de linkerknop, de knop waarmee je koffie voor 1 kopje zet continu ingedrukt. Daarna doe je de stekker weer terug in het apparaat terwijl je de knop ingedrukt blijft houden. Het middelste lampje zal nu heel snel knipperen en daarna laat je de knop los.

Senseo Resetten lost problemen op!

De senseo resetten lost de meeste problemen op zoals lampjes die blijven knipperen of branden. Of wanneer niet meer de juiste hoeveelheid water uit de machine komt.

Overige Senseo machines resetten

Philips Senseo HD7012/00 - Ontkalker voor Senseo - 8 stuks
Philips Senseo HD7012/00 - Ontkalker voor Senseo - 8 stuks
Gemakkelijk ontkalken van alle Senseo koffiepadmachines
Score 4.6 van 5 sterren.
€11,99
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Niet elke senseo machine kun je op deze manier resetten. De Senseo Sarista bijvoorbeeld kun je resetten door de stekker uit het stopcontact te verwijderen en vervolgens de zetgroep, de beanfunnel, koffiedikbak, en waterreservoir te verwijderen. Daarna plaats je alle onderdelen opnieuw terug en kun je de machine weer inschakelen.

Indien senseo onderdelen kapot gaan zoals het waterreservoir van senseo kan je deze eenvoudig vervangen.