Nespresso Melkopschuimer Aeroccino

De Nespresso Melkopschuimer Aeroccino is de perfect compagnon voor nespresso machines en perfect voor koffie liefhebbers, deze geruisloze en volautomatische melkopschuimer klopt de koude en warme melk tot in de perfectie elke keer als je hem gebruikt.

Met deze heerlijke melkopschuimer smaken je favoriete espresso drankjes nog romiger en rijker van smaak, met een simpele druk op de knop.

Met een doordacht design die alle functies simpel laat bedienen heeft het geheel toch een elegante uitstraling. De Nespresso Aeroccino komt met een garde voor warme melk en één voor de melkopschuimer, die je voor velen soorten koffiedrankjes kan gebruiken. De Nespresso Aeroccino melkopschuimer heeft slechts 60 seconden nodig om koude melk tot koffieschuim te mengen, en voor warme melk duurt dit 10 seconden langer.

Klop warme en koude melk tot in de perfectie
Je favoriete espresso koffie zal nog voller en romiger smaken dankzij de makkelijk te gebruiken melkopschuimer, die melk klopt of stoomt op de ideale temperatuur.

Nespresso Melkopschuimer Aeroccino

Snel en Stil
De Nespresso Aeroccino melkopschuimer heeft slechts 60 seconden nodig en warme melk duurt 10 seconden langer. Anders dan de meeste melkopschuimers die veel lawaai maken en onhandig in gebruik zijn is de Nespresso Aeroccino melkopschuimer simpel in gebruik en gemakkelijk schoon te maken, en is hij ook nog eens relatief stil tijdens gebruik.

Om ijskoffie of ijs latte te maken moet je de melkopschuimer koude melk laten schuimen, als je gewone espresso koffie drinkt dan kan de Aeroccino de melk kloppen en opwarmen tot de ideale temperatuur.

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general