Nespresso Cups Bestellen

Je kent het wel. Je wordt ’s ochtends vroeg wakker, bent nog niet voldoende uitgerust, en hebt na de ochtend beslommeringen enorm zin in een heerlijk kopje koffie. Aangezien je echt energie nodig hebt besluit je deze ochtend weer eens lekker je Nespresso apparaat aan te zetten voor een heerlijk bakje Nespresso koffie. Je loopt de kamer in, zet het apparaat aan, zoekt de Nespresso capsules…. en komt erachter dat je gisteren, toen je er ook zo’n zin in had, vergeten was te noteren dat je de laatste capsule gebruikt hebt. Chagrijnig besef je dat je dag nu al is mislukt.

Nespresso Capsules kopen

Nespresso capsules kopen is een taak waar je even goed voor wilt gaan zitten. Je wil namelijk niet de verkeerde capsules bestellen en aangezien er een hele hoop keuzes zijn is het sowieso fijn om even te kijken in welke smaken je de komende periode zin hebt. Via zoekmachines op het internet zijn meerdere websites te vinden waar je de capsules kunt vinden. Prijzen kunnen nogal variëren dus je doet er verstandig aan even goed te kijken welke je precies waar koopt.

Originele Nespresso Website

Natuurlijk kun je de capsules ook veilig en snel bestellen via de originele website van Nespresso zelf. Hier zijn acht verschillende Grand Crus te vinden. Zo verkoopt Nespresso de ristrettos Ristretto Origin India en de gewone Ristretto, de espressos Espresso Forte, Espresso Leggero, de lungos Lungo Forte en Lungo Leggero en natuurlijk de cafeïne vrije koffie’s Lungo Decaffeinato en Espresso Decaffeinato.

Verschillende smaken

Zoals hierboven gezegd zijn er acht verschillende Grand Crus via de website te bestellen. Maar wat is nou precies welke smaak? En wat zijn de verschillen in de intensiteit van de smaak van de verschillende koffies?

Naast de gewone ristretto verkoopt Nespresso de Ristretto Origin India, een koffie vol specerijen en een heerlijke volle body. Daarnaast verkoopt Nespresso in zowel de Esperesso als de Lungo variant de smaken Forte en Leggero. De Leggero is een heerlijke verfrissende, lichte koffie en heeft daardoor ook niet een te intense smaak. De Forte daarentegen is juist sterk gebrand en heeft juist een behoorlijk intense smaak.

Nespresso Cups Bestellen

De volgende keer als je de laatste capsule in het apparaat stopt hoef je dus niet met tegenzin te denken aan het bestellen van nieuwe capsules, want met de informatie in dit artikel ben je bereid om dit binnen een korte tijd voor de voordeligste prijs weer te doen en kun je altijd genieten van alle heerlijke Nespresso koffies die er zijn.

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general