Nespresso Club

Voor de echte Nespresso-fans is er een manier om optimaal te kunnen genieten van deze bijzondere koffie, namelijk de Nespresso club. De Nespresso club is ideaal voor mensen die fan zijn van Nespresso koffie, het lid zijn van deze club heeft namelijk veel voordelen. Enkele voordelen van het lid zijn van de Nespresso club is dat je op ieder moment van de dag Nespresso capsules en accessoires online kunt bestellen. Daarnaast krijg jij als lid een bericht als er Limited Editions op de markt komen van de Nespresso capsules zodat je dit niet hoeft te missen. Daarnaast zijn de Nespresso specialisten telefonisch bereikbaar voor leden van de Nespresso club om als jouw vragen betreffende Nespresso direct te beantwoorden. Daarnaast heeft het lid zijn van de Nespresso club als voordeel dat een defecte machine gratis wordt opgehaald voor reparatie en in de tussentijd ontvangt u dan van Nespresso een gratis leentoestel zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van de Nespresso koffie. Deze regeling is ideaal voor bedrijven die het Nespresso automaat niet kunnen misschien in hun onderneming.

Exclusieve privileges als lid van de Nespresso club

Als lid van de Nespresso club heb je verschillende exclusieve privileges, zodra je een Nespresso machine aanschaft heb je de kans om jezelf aan te melden voor de Nespresso club. Als lid van de Nespresso club kun je vervolgens gebruik maken van enkele exclusieve privileges zoals de exclusieve mogelijkheid om Nespresso capsules en accessoires uit het online accessoireassortiment van Nespresso direct online te bestellen. Daarnaast krijg je automatisch bericht als er nieuwe smaken op de markt zijn gekomen of als er Limited Editions op de markt komen. Op deze manier hoef je deze tijdelijke Nespresso capsules niet te missen. Het lid worden en zijn van de Nespresso club is geheel kosteloos, je kunt het ook wel zien als een beloning voor het aanschaffen van een Nespresso machine. Naast de heerlijke koffie die je kunt maken na de aanschaf van een Nespresso machine kun je dus ook genieten van de vele exclusieve privileges als lid van de Nespresso club.

Capsules bestellen op maat

Als lid van de Nespresso club heb je de privilege om op ieder moment van de dag een nieuwe bestelling te plaatsen via het gratis online servicenummer of via het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om direct mobiel dag en nacht nieuwe capsules te bestellen. Het voordeel van het op ieder moment kunnen bestellen van nieuwe capsules is dat horecaondernemingen nooit zonder Nespresso hoeven te zitten. Jij als consument wilt natuurlijk ook voorkomen dat je zonder koffie komt te zitten. Na de online of telefonische bestelling is het mogelijk om de capsules op een adres naar keuze af te leveren, dit kan bijvoorbeeld op kantoor zijn, maar ook thuis of op een postNL ophaalpunt in de buurt. In Nederland hebben zich ook zogenoemde Nespresso boutiques gevestigd waar jij als lid ook naar binnen kunt lopen en direct de capsules op kunt halen. Indien je nog wat vragen hebt kun je als lid ook altijd gebruik maken van het Nespresso servicenummer. Nespresso is bereikbaar op het volgende gratis servicenummer: 0800 022 23 20

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general