Lattemento LM150 Melkopschuimer

De Lattemento lm150 Melkopschuimer is een mooi apparaat om te zien en voorziet de dagelijkse koffie van een heerlijke stevig schuimlaag.  De Lattemento lm150 is een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van melkopschuimers.

Lattemento lm150 eerste gebruik

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een Lattemento LM150 melkopschuimer en je wilt deze voor de eerste keer gebruiken dan dien je eerst het bescherm karton te verwijderen. Vervolgens moet de melkopschuimer eerst worden gereinigd voordat deze klaar is voor gebruik. Reinigen doe je tevens na het bereiden van melkschuim.

Lattemento lm150 Reinigen

Wie zijn melkopschuimer regelmatig reinigt voorkomt problemen, en vergroot tevens de levensduur van het apparaat. Om de lattemento lm150 optimaal te reinigen volg je de volgende stappen:

  1. Verwijder het melk opzetstuk en de afsluitring aan de onderkant van de deksel
  2. Reinig met een vochtige doek de buitenkant van het apparaat. Vervolgens gebruik je een mild reinigingsmiddel om de deksel en de afsluitring goed schoon te maken.
  3. Vervolgens spoel je de kan om met warm water. Gebruik voor het droogmaken een zachte doek zodat je de beschermde binnenlaag niet weggepoetst. Wanneer de kan erg veel vuil en aanslag bevat, kun je hem uitspoelen met zeepsop.

Lattemento lm150 Melkopschuimer

De Lattemento lm150 melkopschuimer is heel makkelijk in gebruik, en in een handomdraai maak je heerlijk stevig melkschuim! Hier volgt een korte omschrijving over hoe je dit apparaat bediend:

  1. Bovenop de handgreep druk je op de knop waardoor de deksel opent.
  2. Plaats vervolgens het opzetstuk voor melkschuim bovenop de pin van de roerstaaf.
  3. Vul de kan met minimaal 75ml en maximaal 150ml melk. Gebruik nooit meer dan het maximum want opgeklopt melk zet uit, waardoor het overstroomd.
  4. Doe de deksel dicht, en druk op de knop. Het proces neemt zo’n 60 tot 90 seconden in beslag, waarna je kunt genieten van heerlijk melkschuim.

Lattemento lm150 Storingen

Doordat elektronische apparaten nou eenmaal stuk kunnen gaan, en je niet vaak kunt zien wat de oorzaak is werken veel fabrikanten met bepaalde storingsmeldingen. Bij de Lattemento lm150 zijn de volgende storingen bekend:

Het controlelampje brand niet – Controleer of de stekker in het stopcontact zit, laat anders het apparaat eerst afkoelen en probeer het nogmaals
Het apparaat word warm maar de roerstaaf draait niet – Vaak komt dit doordat de deksel niet goed is geplaatst. Maar het kan ook komen doordat de contacten bij de handgrepen vervuild zijn geraakt, of wanneer je meer dan de maximale hoeveelheid melk gebruikt.
Melk stroomt over – De Lattemento LM150 wil bij sommige mensen wel eens overkoken meestal komt dit doordat je teveel melk gebruikt, wanneer dit niet het geval is kan het komen doordat de deksel niet goed bevestigd is, of doordat de afsluitring vervuild is. Controleer de deksel en reinig de afsluitring om dit te voorkomen.

Lattemento LM150 Gebruiksaanwijzing:

Download de originele Lattemento LM150 Gebruiksaanwijzing.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general