Koffievlekken Verwijderen uit Servies

Neem een kijkje in mijn kast en je zult zien dat ik vaak koffie drink! De hardnekkige bruine koffie aanslag in de mokken bewijzen het. Er komt in de koffiebekers een koffieaanslag die geen enkele poetsbeurt of zeep kan verwijderen. Gelukkig heb ik een goedkope snelle manier gevonden om van die oude koffieaanslag af te komen zonder chemische schoonmaakmiddelen of ander duur spul.

koffieaanslag

Het enige wat je nodig hebt is zuiveringszout (soda). Doe een klein beetje soda op de bodem van een mok en voeg een klein beetje water toe, meng het geheel tot een dunne pasta en begin met je vinger te scrubben langs de koffieaanslag aan de binnenkant van de mok, en je zult zien dat de aanslag met een aantal minuten verdwijnt.

koffieaanslag2Deze methode was vooral succesvol voor de vlekken in mijn koffiekan. Die ik met geen enkele mogelijkheid schoon kreeg, zelfs niet na eindeloos azijn in te laten weken.

Zoals je op de foto kunt zien heb ik enkele hardnekkige koffievlekken niet weg kunnen krijgen uit de koffiekan, maar het verschil is toch wel enorm.

De koffiemokken zijn nog gemakkelijker schoon te maken, de hardnekkige vlekken lieten vrij snel los. Dus als je last hebt van koffieaanslag of koffievlekken die je niet meer weg krijgt met de vaatwasser of met de hand gebruik dan een beetje zuiveringszout (soda) en meng een klein beetje water erbij en schrob de koffieaanslag er simpel vanaf!

Heb jij nog andere manieren die goed werken bij het verwijderen van koffieaanslag? Laat het me weten!

 

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general