Koffiepads

Koffiepads zijn filters met daarin gemalen koffie voor koffiezetapparaten die met pads werken. Er zijn twee koffiepadsystemen op de markt. Illy was de eerste producent die koffiepads ging verkopen. Met het E.S.E. systeem van illy zet u in een handomdraai een lekker kopje espresso. Het andere systeem is Senseo. Senseo is een creatie van Philips en Douwe Egberts. In beide systemen kunnen ook koffiepads van andere merken, zoals Izzo, Max Havelaar, Segafredo en Jolly Caffè.

ESE koffiepads van illy

Het Easy Serving Espresso of ESE-systeem van illy is makkelijk om een lekker kopje espresso te zetten. Het systeem staat open voor iedere producent van koffiepads, zo lang deze zich aan de kwaliteitseisen houdt. Francis Francis, DeLonghi en Saeco verkopen koffieapparaten voor illy koffiepads. In deze apparaten kunt u, naast koffiepads, ook gewone gemalen koffie gebruiken. Andere merken die naast illy koffie leveren voor het E.S.E.-systeem zijn Izzo, Lavazza, Nestlé en Café Richard.

Senseo koffiepads

In 2001 brachten Douwe Egberts en Philips Senseo op de markt. Eerst was Douwe Egberts de enige producent van koffiepads voor het Senseo-systeem. Na een verloren rechtszaak om octrooien worden koffiepads voor Senseo apparaten door veel verschillende producenten verkocht. Daardoor is het aanbod aan soorten koffie voor de Senseo zeer uitgebreid. Vindt u de koffiepads voor Senseo te duur of kunt u met het huidige assortiment Senseo smaken niet de koffie zetten die u wilt? Kies dan voor de hervulbare koffiepads van Coffeeduck voor de Senseo.

Koffiepads van Segafredo

Segafredo is een van de producenten die koffiepads voor het Senseo apparaat verkoopt. Deze pads heten ‘Intermezzo soft pads’. Nu kunt u genieten van echte, Italiaanse espresso koffie van Segafredo met een Senseo. De Segafredo soft pads zetten een lekkere milde koffie of espresso. Doordat er minder cafeïne in de Segafredo intermezzo zit, zijn deze koffiepads perfect voor later op de avond.

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general