Koffiekopjes bedrukken voor meer naamsbekendheid

Met de nieuwste technologie kun je op zowat elk materiaal wel printen. Maar vooral koffiekopjes bedrukken is een goede manier om tegen lage kosten je naamsbekendheid te vergroten als onderneming.

Het promoten van een kleine onderneming is niet gemakkelijk, met veel concurrentie is het moeilijk om uit de massa te springen. Daarom ben je op zoek naar effectieve manieren om reclame te maken. Een zeer effectieve manier is koffiekopjes bedrukken met jou visitekaartje.

Door klanten of potentiele klanten regelmatig een aantal bedrukte koffiemokken te schenken maak je onbewust enorme reclame. Op de werkvloer word veel koffie en thee gedronken, en vaak zijn er al wat glazen of mokken van het vaste servies verloren gegaan door de jaren heen. Dus word er vaak gretig gebruik gemaakt van de koffiemokken die relaties als geschenk geven.

koffiemokKoffiekopjes bedrukken met een visitekaartje of contact gegevens is essentieel als je optimaal gebruik wilt maken van deze reclame mogelijkheden. Door de koffiemok een uiterlijk of slogans te geven waaraan ze jou bedrijf of diensten in één oog opslag kunnen herkennen, baat je de mogelijkheden maximaal uit.

Je kunt ook meerdere varianten bedrukte koffiekopjes laten maken, want bij een advocatenkantoor verwacht je ander servies als bij een snackbar of bouwbedrijf. Ook heeft het ene bedrijf een espresso machine en de ander nog de traditionele koffie. Speel daarop in zodat ze zullen overwegen de kopjes te gebruiken bij het dagelijkse servies.

De mogelijkheden bij het bedrukken van koffiekopjes is eindeloos, en dat is een groot voordeel waardoor je met professionele hulp of eigen creativiteit een uniek design kunt creëren.

Voordelen van koffiekopjes bedrukken

  • Duizenden mensen gebruiken dagelijks een koffiemok voor koffie, thee, maar ook voor andere dranken. Het bedrukken van koffiekopjes is alleen daarom al veel effectiever dan een visitekaartje uitdelen. De kans dat werknemers koffiemokken gebruiken op werk of thuis is velen malen groter.
  • Een koffiemok met reclame bedrukken is veel zichtbaarder dan een visitekaartje wat vaak in iemands zak of portemonnee blijft zitten. Wanneer iemand uit een koffiebeker drinkt met jou reclame is er veel meer kans dat anderen dit ook zien.
  • Het is daarnaast een goede kans om een unieke impressie achter te laten, door de koffiekopjes te bedrukken met creatieve of grappige illustraties of teksten. Wanneer je hier een goed concept voor bedenkt, brengt dat enorm veel naamsbekendheid als mensen onderling over jou koffiemokken praten.

Er zijn veel aanbieders waaruit je kunt kiezen bij het bedrukken. De procedure is vaak hetzelfde waarbij je een plaatje aanlevert met teksten in gekozen lettertypes. Vaak komen de kleuren op de computer niet helemaal overeen met de daadwerkelijke print op de koffiekopjes, kies daarom altijd voor een aantal proefdrukken.