Koffieapparaat met bonen

In deze tijden van razendsnelle en steeds meer voortschrijdende technologie zouden we bijna vergeten dat het ook nog mogelijk is om koffie te maken op grootmoeders wijze. Hoe gesofisticeerd de nieuwe apparaten met pads er ook uitzien, er gaat niets boven een ouderwets kopje koffie van koffie die we zelf gemaald hebben of koffie die gemaald wordt net voor dat we koffie zetten.

Wie kan zich de tijd van de koffiemolens nog herinneren?

Wie opgroeide in de jaren ’60 van de vorige eeuw kan zich wellicht nog herinneren dat we eerst de koffie gingen malen in de al dan niet elektrische koffiemolen, en dat we nadien de koffiefilter in een filterhouder plaatsten en dat we die samen op de koffiepot zetten. Tegelijkertijd zetten we in die tijd de volle waterketel op het gasfornuis en wachtten we af tot het water kookte. Het kokend water werd vervolgens op de inhoud van de filter gegoten. Hierbij moesten wij voorzichtig zijn, want het water in de filter mocht natuurlijk niet overlopen. Met andere woorden: dit was een delicaat werkje, en we konden nooit het water ineens door de filter laten lopen. Geduld was in die tijd dus een goede eigenschap, maar we dronken toen wel overheerlijke koffie!

Koffieapparaat met bonen

Dankzij het koffieapparaat met bonen kunnen we terug genieten van een ouderwets kopje koffie. Wij horen u zich al afvragen hoe het mogelijk is om bonen in een koffieapparaat te gebruiken. Hoe worden de bonen dan gemalen. Wel dit koffieapparaat met bonen van de nieuwe generatie is uitgerust met een ingebouwde koffiemolen. Hierdoor kunt u genieten van een overheerlijk kopje koffie alsof het gezet werd op grootmoeders wijze.

Ingebouwde koffiemolen.

Het koffieapparaat met bonen werkt met een automatische koffiemolen. U kunt zelf de smaak van uw koffie bepalen omdat dit handige apparaat over drie standen beschikt: mild, medium of sterk. Dankzij deze functies is het vanaf nu gedaan met morsen van koffie.

Programmeer het koffieapparaat met bonen

Dit is echt ouderwetse kwaliteit in samenwerking met de nieuwste technologie. Niet alleen de bonen worden automatisch gemalen, u kunt nu zelf bepalen wanneer uw koffie gezet wordt. Dit is uitermate handig voor wie koffie drinkt op vaste tijdstippen, maar niet altijd tijd heeft om koffie te maken. U hoeft enkel uw koffieapparaat met bonen te programmeren en de koffie wordt voor u op het juiste tijdstip gezet.

Het koffieapparaat met bonen, de nieuwe manier om te genieten van uw koffie!