Wie op zoek is naar een Jura koffiemachine aanbieding heeft waarschijnlijk al onderzoek gedaan naar welke koffiemachine het beste bij u wensen past. Onderaan dit artikel vind je handige links naar websites die regelmatig Jura koffieapparaten in de aanbieding heeft.

Jura is een bedrijf opgericht in 1931 in Zwitserland. Al in 1937 was de eerste Jura koffiemachine geboren. Pas vanaf 1990 heeft Jura zich gespecialiseerd in volautomatische koffieapparaten. Met een bedrijf wat al zolang koffiemachines produceert, kan je dan ook verwachten dat ze goede kwaliteit en een uitstekende klantenservice aanbieden.

Jura Koffiemachine Service

De service en garantieafhandelingen van de Jura koffiemachines in Nederland worden uitbesteed aan een gespecialiseerd reparatiebedrijf in koffiemachines en onderdelen genaamd ServiceFactory.

Wie is ServiceFactory?

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan machines van verschillende marktleiders.

Of het nu gaat om halfautomatische espressomachines of volautomaten (Jura koffiemachine), wij zorgen ervoor dat uw machine weer werkt!

De service van dit bedrijf gaat verder dan alleen het meedenken met de klant om de kosten laag te houden. Wie een kapot koffiezetapparaat heeft, kan zelfs een leenmachine bij servicefactory krijgen, zodat u tijdens het tijdsbestek van reparatie of onderhoud nooit zonder koffie zit.

Jura Koffiemachine Prijs

De prijs van een Jura koffiemachine is misschien wat hoger dan u bent gewend, maar voor deze prijs krijgt u dan ook een uiterst professionele koffiemachine. Veel eigenaren van een Jura machine zijn zeer tevreden over hun apparaat.

Jura Koffiemachine aanbieding

Naast de goede kwaliteit en uitstekende service hebben ze bij Jura ook regelmatig een koffiemachine in de aanbieding. Voor de scherpste Jura koffiemachine aanbiedingen kun je het beste de volgende pagina’s in de gaten houden:

  • Jurashop – (link)
  • Coffeefactory – (link)
  • Kaldi – (link)