Durgol Ontkalker Swiss Espresso

Durgol ontkalker is al jaren een begrip in de koffiewereld. Het reinigt grondig en onderhoudt zo al jaren espresso machines van alle merken.

Waarom voor Durgol Ontkalker kiezen?

Durgol Ontkalker word al geproduceerd sinds 1951 door het bedrijf During AG en het is gevestigd in Zwitserland. Doordat deze firma goede contacten heeft met fabrikanten van koffiemachines hebben zij de durgol ontkalker kunnen fine tunen tot een ontkalker van hoge kwaliteit. Met één flesje durgol ontkalker van 125 ml kun je zo’n 10 gram kalk oplossen. En werkt volgens During AG tot zo’n tien keer sneller dan ander ontkalkingsmiddel.

Met de Durgol Ontkalker Swiss Espresso kun je alle hoogwaardige volautomaten, half-automaten en ook machines met koffiepad systeem ontkalken. Niet voor niets moedigen grote merken als Philips en De’Longhi al jaren het gebruik van Durgol aan. Doordat je geen extra inwerkingstijd nodig hebt kan je direct beginnen met de nespresso of senseo doorspoelen, en heb je geen last van bezinksel op de bodem.

Doordat de durgol ontkalker uitgebreid is getest bij fabrikanten heeft men een samenstelling kunnen ontwikkelen die zeer milieuvriendelijk geproduceerd kan worden en effectief is tegen de aanpak van kalkvorming in koffieapparaten. Door het gebruik van de milde zuren in durgol ontkalker raken vitale onderdelen van de koffiemachine niet beschadigd.