Dolce Gusto Cups

Met Dolce Gusto maakt u koffiespecialiteiten met behulp van plastic koffiecapsules. Koffie zetten met het Dolce Gusto systeem kost zo’n 28 cent per kopje. Het is dus goed om aanbiedingen in de gaten te houden. De beste kortingen voor Dolce Gusto apparaten krijgt u meestal tijdens de traditionele uitverkoop momenten.

Verschil tussen Dolce Gusto en Nespresso

Het verschil tussen Dolce Gusto en Nespresso is dat u met Dolce Gusto een breder assortiment aan koffievarianten kan maken. Nespresso is voornamelijk gemaakt voor een lekker kopje espresso. Houdt u dus meer van cappuccino en diverse koffievariaties, koop dan een Dolce Gusto apparaat in een warenhuis of elektronicazaak.

Assortiment Dolce Gusto koffiemachines

Alle koffiemachines voor het Dolce Gusto systeem worden gemaakt door Krups. Krups heeft een uitgebreid assortiment van Dolce Gusto-machines.

Prijs

De prijs van een Dolce Gusto van Krups ligt tussen de 80 en 110 euro, afhankelijk van het model dat u wilt kopen. Wilt u een Dolce Gusto-apparaat dat niet in de winkel verkocht wordt of niet op voorraad is, kijk dan op internet of deze wel word verkocht.

Dolce Gusto kopen met korting

Veel warenhuizen en speciaalzaken, bieden vaak Dolce Gusto-apparaten aan met een korting van 50, 75 of soms zelfs 100 euro. Ook online worden kunt u regelmatig goede aanbiedingen vinden met hoge korting.

U krijgt bijvoorbeeld gratis koffiecups bij de aanschaf van een nieuwe Dolce Gusto koffiemachine of een deel van de aanschafprijs retour. Of wanneer u het aparaat registreert op de Dolce Gusto website,  dan krijgt u een pakket met gratis koffiecups thuisgestuurd.

Koffiecapsules van Dolce Gusto

Er zijn in totaal 25 smaken koffie en thee. Dolce Gusto verdeelt deze in vijf categorieën: heet, koud, zwart, wit en speciaal. U maakt eenvoudig een cappuccino of caffe macchiato door een koffiecapsule en een melkcapsule in het Dolce Gusto apparaat te doen.

Ook zijn er capsules voor bijvoorbeeld ijskoffie en ijsthee. Met de recepten op de website van Dolce Gusto kunt u zelfs nog meer koffiespecialiteiten bereiden.

Capsules kopen

De meeste smaken koffiecups voor een Dolce Gusto-apparaat zijn gewoon te koop in de grotere supermarkten en op internet. Hierdoor kunt u de koffiecups regelmatig aanschaffen wanneer ze in de aanbieding zijn,  of wanneer u korting krijgt in combinatie met een ander koffieproduct.