DeLonghi EN680M Nespresso Lattissima review

De nieuwe Delonghi EN680M Espresso Machine is een zeer goede en tevens makkelijk te gebruiken nespresso machine. Deze espresso machine van Delonghi maakt gebruik van het gepatenteerde doorvoersysteem dat water onder hoge druk door de nespresso capsules perst. En na afloop deponeert de Delonghi Nespresso EN680M ook nog eens automatisch de gebruikte capsule in het afval opvangbakje.

De Delonghi Nespresso Machine handmatig instellen?

De capsule houder van deze machine is handmatig af te stellen, zodat je gemakkelijk alternatieve capsules kunt gebruiken die een ander formaat hebben, ook word er in dit model weer handig gebruik gemaakt van een verwijderbaar uitlek bakje, zodat je deze periodiek kunt reinigen. Met de handige knoppen aan de voorkant van het apparaat maak je in een handomdraai de lekkerste cappuccino, latte macchiato, espresso en zelfs heet water voor bijvoorbeeld thee is een mogelijkheid. Door het geavanceerde IFD systeem van Delonghi met melkopschuimer word melk direct omgezet in geschuimd melk. Maar je kunt de koffie ook aanpassen in sterkte, waardoor je jou favoriete espresso drankje kan afstemmen op hoe je hem persoonlijk het liefste drinkt.

Wat zijn de specificaties van dit apparaat?

De Delonghi Lattisima Nespresso machine gebruikt een waterdruk van 19 bar waaronder met druk water door de capsules word gestuwd. Onder deze hoge druk worden alle aroma’s goed met elkaar vermengd en krijgt jou espresso koffie de befaamde ronde smaak. Ook beschikt de Delonghi Espresso machine over een waterreservoir van maar liefst 1,2 liter inhoud, dus deze hoef je niet regelmatig bij te vullen.

Wat vinden anderen van de Delonghi EN680M?

De meningen over dit apparaat zijn verschillend, maar over het algemeen zijn de meeste mensen zeer te spreken over hun Delonghi Nespresso EN680M. Sommige gebruikers klagen over het feit dat na verloop van tijd de melkopschuimer niet meer zo goed werkt als in het begin. Maar andere gebruikers zeggen dat dit probleem te verhelpen is door het melkbakje goed vast te klikken, en hem vervolgens schoon te maken met de zelfreinigende stoomfunctie.

Kan je de Delonghi EN680M makkelijk schoonmaken?

Het merendeel van de mensen kiest eerst voor een kopje met warm water, alvorens ze hun espresso zetten. Door het warme water word de interne behuizing van de koffiemachine al opgewarmd, het warme water zorgt er ook voor dat de buizen in de machine goed worden doorgespoeld en tegelijkertijd worden ze ook gereinigd. Met één druk op de knop worden de melkresten uit de melkopschuimer verwijderd met heet stoom. Ook het water reservoir en het uitlekbakje kan je demonteren zodat je deze periodiek grondig kunt reinigen. Zoals je dus kunt lezen, is het vrij gemakkelijk om de Delonghi Lattissima schoon te houden met een kleine inspanning.

Algemene Indruk van de Delonghi EN680M

Van alle recensies is meer dan 70% van de gebruikers zeer te spreken over dit apparaat. De enige klacht die je vaker leest is het feit dat de koffie wel wat warmer geschonken mag worden. Maar wie van tevoren eerst een kopje heet water door de machine laat spoelen, heeft daarna koffie van een hogere temperatuur. De Delonghi Lattissima Nespresso is gekozen tot beste koop van de maand November (2014) door de Consumentenbond.

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general