Cubania – Limited Edition Nespresso Cups

Nespresso heeft tijdelijk een nieuwe smaak aan zijn assortiment toegevoegd en dat is de Cubania, en hij is zeer intens van smaak! De Nespresso Cubania is gebaseerd op de passie en warmte van de Cubaanse levensstijl. Nespresso heeft een gedurfde mix aan Arabica koffiebonen gecreëerd.

De speciaal gestoomde Indiaanse Robusta Arabica’s hebben een gebonden textuur en een krachtige smaak met complexe aroma’s vol karakter. Desondanks de ronde smaak van deze nespresso koffie smaakt hij niet overweldigend bitter. Niettemin heeft deze krachtige nespresso cup een 13 op de schaal van intensiteit gekregen.

Nespresso-Cubania

De Nespresso Cubania is gebaseerd op de cubaanse levensstijl, maar het zijn geen koffiebonen uit Cuba. Om deze koffie op de juiste smaak te brengen moet je er een zakje suiker indoen. Je kunt zelfs speciale suikerzakjes kopen van de Nespresso Cubania.

De Limited Edition Nespresso Cups zijn zoals altijd wat duurder dan degene in het normale assortiment. Voor de Nespresso Cubania betaal je € 0,45 voor een cupje. Dus voor een pak van 10 ben je € 4,50 kwijt.

De Nespresso Cubania is geschikt om te drinken als Ristretto (25ml) of als Espresso (40ml).