4 Creatieve Nespresso Cuphouders

De Nespresso koffie is al enige jaren ingeburgerd in de Nederlandse keukens, waar de apparaten eerst vooral praktisch en simpel waren zie je de laatste tijd steeds meer mooie ontwerpen op de markt verschijnen. Wie zich vandaag de dag wilt onderscheiden met zijn product moet met een creatief ontwerp komen. Aangezien de meeste koffieapparaten een prominente plek krijgen in de keuken, wil het oog ook wat.

Deze verschuivingen zijn ook zichtbaar bij Nespresso Cuphouders. Voorheen werd verwacht dat een nespresso cuphouder vooral praktisch is en veel opbergcapaciteit heeft. Tegenwoordig zie je steeds meer creatieve ontwerpen op de markt komen. We hebben de 4 meest creatieve Nespresso cuphouders op een rijtje gezet:

1. Nespresso Cuphouder in Cactus vorm

nespresso cuphouder cactus roodEen vrij simpel design, met een prachtig resultaat. Deze Cactus cuphouder voor nespresso capsules gaat niet zonder reden menigmaal over de toonbank. Dankzij het makkelijk ontwerp kun je niet alleen genoeg nespresso cups bewaren je kunt hem ook snel indelen op smaak, zodat je gemakkelijk de smaak kunt pakken waar je op dat moment zin in hebt!

 

2. CapsuleKong

tavola swiss cup houderDeze Nespresso cuphouder kun je aan een muur bevestigen, en kan tot wel 50 cupjes bewaren.

De CapsuleKong is geïnspireerd door Donkey Kong, de karakters van het spel zijn met grote precisie uit het aluminium gesneden.

Links bovenin heb je tevens de mogelijkheid om twee van je favoriete cupjes te bewaren, zodat je deze altijd snel binnen handbereik hebt.

De CapsuleKong kun je aan de muur bevestigen met schroeven en pluggen, maar je kunt hem ook met verwijderbare muurhaken van 3M aan de muur ophangen gebruikmakend van dubbelzijdig plakband.

 

 

Wheel of 48 Pods

3. Wiel van 48 Nespresso Cups

Het wiel van 48 Nespresso Cups maakt met zijn naam wel duidelijk dat je in deze stijlvolle cuphouder tot 48 cups kunt bewaren, wat zelfs genoeg moet zijn voor een echte koffieleut!

Deze cuphouder hoor je te bevestigen aan een muur, en deze kun je gemakkelijk indelen op smaak zodat je snel alle favoriete Nespresso blends binnen handbereik hebt.

Met 33 centimeter omtrek en een gewicht van 450 gram is deze cuphouder overal gemakkelijk te plaatsen, en geeft het jou keuken die extra stijlvolle uitstraling.

 

 

4. Coffee City – Make My Day

nespresso cuphouder make my day

Deze stijlvolle cuphouder van Make my day heet Coffee City.

Met een uniek design kun je in deze handige nespresso cuphouder tot maar liefst 20 verschillende cupjes bewaren.

De Coffee city is gemaakt van kunststof, maar is niet vaatwasser bestendig. Met de stevige voet kun je deze cuphouder op elke ondergrond plaatsen.

Met een stijlvolle cuphouder oogt de keuken verzorgd en heb je al je favoriete nespresso cups binnen handbereik, om direct te genieten van een heerlijk bakje koffie.

css.php
Koffie Basis
Logo
Enable registration in settings - general