Jura ontkalkingstabletten 3×3 stuks

Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Jura ontkalkingstabletten 3x3 stuks - €14,95

 14,95

Beste deal op: DeKoffieboon.nlDe Koffieboon
Bekijk
  • All prices mentioned above are in Euro.
  • This product is available at De Koffieboon, Koffievoordeel, Expert, Bol.
  • At DeKoffieboon.nl you can purchase Jura ontkalkingstabletten 3x3 stuks for only €14,95 , which is 15% less than the cost in Bol (€17,50).
  • The lowest price of Jura ontkalkingstabletten - Koffiemachineontkalker - 9 stuks - was obtained on juni 24, 2024 07:00.
Laatste update op juni 24, 2024 07:00
Jura ontkalkingstabletten 3×3 stuks
Jura ontkalkingstabletten 3×3 stuks

Prijsgeschiedenis

-

Beschrijving

Kalk is de grootste vijand van alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken.Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.Altijd perfect koffiegenot dankzij TÜV-gecertificeerde hygiëne JURA-koffiemachines werden als uiterst hygiënisch beoordeeld door de onafhankelijke, internationale keuringsinstantie TÜV Rheinland. Deze beoordeling bewijst dat JURA-onderhoudsmiddelen – die exact zijn afgestemd op de elektronisch gestuurde programma’s – garant staan voor TÜV-gecertificeerde hygiëne, voor elke JURA-koffiemachine.Kalk: stoorfactor en smaakbederver Bij het verwarmen van water zet zich kalk af. De door kalk vernauwde leidingen leiden tot langere verwarmingstijden waardoor meer energie verbruikt wordt. Het kan zelfs leiden tot een complete uitval van de machine. Kalk is echter niet alleen schadelijk voor uw volautomaat, het beïnvloedt in negatieve zin ook het koffiegenot. Een kleine hoeveelheid kalk is goed voor de koffiesmaak, maar een teveel ervan geeft het water een nare bijsmaak. Bovendien verhindert het een optimale ontplooiing van de koffiearoma’s, deels als gevolg van de fluctuerende watertemperatuur.Let op: Ontkalken wordt overbodig als u gebruik maakt van de CLARIS filter. Nooit een toestel ontkalken met een filter in de watertank.

Prijsgeschiedenis voor Jura ontkalkingstabletten 3x3 stuks

Statistieken

Huidige prijs €14,95 juni 24, 2024
Hoogste prijs €14,95 april 16, 2024
Laagste prijs €14,95 april 16, 2024
Since april 16, 2024

Laatste prijswijzigingen

€14,95 april 16, 2024

Extra informatie

Specificaties: Jura ontkalkingstabletten 3×3 stuks

Merk

EAN

Prijs

Verzendkosten

Koffiebasis
Logo
Shopping cart